Nitridálható acélok

A nitridálható acél olyan nemesített acél, aminek alumíniummal, vanádiummal vagy krómmal történő ötvözése rendkívül nagy felületi keménységet és nagyon jó kopásállóságot eredményez.

A nitridált acél ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol nagy a felületi igénybevétel. A nitridált acél belseje szívós, külseje pedig az átlagos acélminőségekhez képest jobban ellenáll a korróziónak. Ez az acéltípus ideális olyan edzett alkatrészek gyártásához, mint a megmunkáló orsók, hengerek és extrudáló szerszámok. A nitridálható acélok általában közepes széntartalmúak, így jól edzhetőek. A felületi nitridréteg jelentősen növeli az anyag korrózióállóságát.

Nitridálható acélokat nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
Köracélok34CrAlNi7-10+QT1.8550EN 10085
Köracélok31CrMoV9+QT1.8519EN 10085

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top