Hegesztett acélcsövek

A hegesztett acélcsövek nemcsak az épületgépészetben, hanem az ipar valamennyi területén használatosak.

Gyártásuk hengerelt szalagból történik, a hegesztés elhelyezkedése szerint lehetnek hosszvarratosak vagy spirálvarratosak, amely technológiával igen nagy átmérőjű csövek is előállíthatók. Legkritikusabb elemük a hegesztési varrat, ami a cső tömörségét befolyásolja. Általában olcsóbbak, mint a varrat nélküli csövek, mert kisebb az előállítási költségük. További előnyük, hogy vékonyabb falvastagsággal gyárthatóak, ami a kisebb súly mellett ismét csak alacsonyabb beszerzési költséget jelent.

Hegesztett acélcsöveket nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
Kereskedelmi szerkezeti csövekS235JRH1.0039EN 10219
Kereskedelmi szerkezeti csövekS355J2H1.0576EN 10219
ZártszelvényekS355J2H1.0576EN 10219

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top