Ötvözetlen szerkezeti acélok

A szerkezeti acélok az alacsony széntartalmú acélok közé tartoznak, függetlenül, hogy ötvözetlen vagy gyengén ötvözött minőségről van szó. A szerkezeti acélok hegeszthetőek, de hőkezelésre nem alkalmasak.

Az építóipari alapanyagokhoz képest az acél kisebb súlyú anyag, de nagyobb a statikai szilárdsága. Ezt figyelembe véve nem véletlen, hogy a modern sokemeletes épületek jelenleg acélszerkezettel épülnek. Szerkezeti acéljainkat a házépítésen kívül más acélszerkezetekhez, általános gépészethez, járműgyártáshoz, hídépítéshez és hajóépítéshez használják.

Ötvözetlen szerkezeti acélokat nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
KöracélokS355J01.0553EN 10025-2
KöracélokS355J21.0577EN 10025-2
KöracélokS355J2G3+N1.0570EN 10250-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top