Minőségi- és szerkezeti acélok

A minőségi- és szerkezeti acélok rendkívül sok területen alkalmazhatóak. 

A minőségi- és szerkezeti acélokat tipikusan olyan területeken használják, ahol az alkatrészeket nagy erőhatások érik, például tengelyek, csavarok vagy hajtórudak esetében. Ebben a kategóriában mind ötvözetlen, mind ötvözött minőségek előfordulnak. Szívesen adunk tanácsot a sok lehetőség közül a legmegfelelőbb minőség kiválasztásához.

A hengerelt minőségi- és szerkezeti acélok közül jelenleg a 42CrMo4+QT minőséget tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén a honlapunkon felsorolt egyéb minőségeket is be tudjuk szerezni.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top