Aluminium

Az alumínium előnyös tulajdonságaiból adódóan a felhasználási lehetőségek nagyon széles skáláját kínálja.

Az alumínium már melegítés nélkül is könnyen és kiválóan alakítható. Fajsúlya csupán harmada az acélénak, kis súlyához képest viszont igen jó mechanikai tulajdonságokkal, szilárdsággal rendelkezik. Kiválóan vezeti mind a hőt, mind az elektromos áramot. Hosszú élettartamát annak köszönheti, hogy oxidréteggel védett felülete hatékonyan áll ellen a korróziónak. 100%-ban újrahasznosítható anyag, ráadásul újraolvasztása kevés energiát igényel.

Alumíniumot nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén a honlapunkon felsorolt minőségeket be tudjuk szerezni.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top