EGYEDI IGÉNYEK

 

Acél rendelésre

Ha a szabványos anyag nem felel meg az Ön igényeinek, akkor nálunk jó helyen jár. A rendelésre készült áru azt jelenti, hogy Ön pontosan a specifikációjának megfelelő acélt kap tőlünk. Globális beszerzési szervezetünknek köszönhetően kiterjedt szállítókörrel rendelkezünk. Optimális alapanyagot szállítunk a gépgyártóknak, forgácsolóknak, alkatrészgyártóknak, valamint természetesen az autóipari beszállítóknak, hogy csak néhány ágazatot említsünk rendszeres vevőkörünkből. Tapasztalja meg Ön is hatékonyságunkat és megbízhatóságunkat.
 

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090
 

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top