Rozsdamentes acélok

Az acélok nedvességnek, sós levegőnek, savnak vagy klórnak kitéve korrózióra hajlamosak. Ennek megakadályozására különféle ötvözőelem hozzáadásával új, a korróziónak jobban ellenálló acélminőségek lettek létrehozva. Számos iparág számára elengedhetetlen a korrózióálló acélok használata. A 12% feletti krómtartalom erősíti az acél korrózióállóságát.

Rozsdamentes acéljaink között megtalálhatóak a lágyabb, de rendkívül ellenálló ausztenites minőségek, csakúgy, mint a közepesen kemény martenzites és ferrites acélok, melyek speciális hőkezeléssel tovább keményíthetőek. Duplex anyagaink még nagyobb keménység és szilárdság mellett a legjobb korrózióállósággal rendelkeznek.

Mivel a felhasználási területeken a korróziós hatás igen eltérő is lehet, ezért nagyon fontos a megfelelő minőség kiválasztása. Kérjük tájékoztasson bennünket anyagigényének, valamint a felhasználási célnak minden részletéről.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top