Hőálló acélok

A hőálló szerkezeti acélok rendkívül szilárdak és megbízhatóan használhatóak akár 450 Celsius fok körüli hőmérsékleten is; tökéletes választás szerelvényházakhoz, karimákhoz és szelepekhez, de gőzcsövekhez, nyomástartó edényekhez és turbinatengelyekhez is.

A megfelelő anyag kiválasztása a konkrét alkalmazási céltól, a mechanikai igénybevételtől és a környezeti hőmérséklettől függ. A hőálló szerkezeti acélok általában alacsony és közepes széntartalmúak. A magas szívósságot az anyag normalizált szállítási állapota biztosítja.

Hőálló szerkezeti acélokat nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
KöracélokASTMA105/SA105N/AN/A
KöracélokP250GH+N1.0460EN 10273

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top