Kemény krómbevonatú dugattyúrudak

A kemény krómbevonatú dugattyúrudak nagy méretpontosságuk, kiváló kopásállóságuk és kis felületi érdességük folytán ideális alapanyagok a munkahengerekben működő dugattyúk előállítására. 

Az ilyen hidraulikus munkahengereket a legkülönfélébb célokra használják: az autók csomagtérfedelétől kezdve a kotrólapátokat mozgató óriásgépekig. Az itt használatos minőségek között a 20MnV6 a legjáratosabb.

A fenti dugattyúrudakat nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
Köracélok20MnV6+C1.5217EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top