20MnV6+C

Kemény krómbevonatos dugattyúrúd, minimum 15 mikron vastag bevonattal, húzott kivitelben.

Ennek a minőségnak a tipikus alkalmazási területei közé tartoznak a kotrógépek, daruk és egyéb emelőgépek alkatrészei. A krómbevonat nagy keménységet és kopásállóságot és kis súrlódási ellenállást biztosít, de mérsékelten véd a korrózió ellen is. Az optimális működést a szokásosnál is szigorúbb méretpontosság (f7/f8 tűrések) teszi lehetővé.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Kemény krómbevonatú dugattyúrudakKöracélok1.5217EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top