Precíziós csövek

A precíziós acélcsövek fő alkalmazási területe a hidraulika és a pneumatika. Emellett ezeket a csöveket széles körben használják az építőiparban, a gépgyártásban és az energiaiparban is.

A meleghengerlést követő hidegen húzási folyamat fényes felületet és nagy méretpontosságot biztosít a precíziós acélcsöveknek. A húzással olyan keménységi értékek is elérhetőek, amelyeket csak hőkezeléssel lennének biztosíthatók. A precíziós csövek mind varrat nélküli, mind hegesztett változatban, hőkezelve is – normalizálva (+N), vagy feszültségmentesítve (+SR) – hozzáférhetőek.

Precíziós acélcsöveket nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
Varratnélküli hidegenvont csövekE2351.0308EN 10305-1
Varratnélküli hidegenvont csövekE3551.0580EN 10305-1
Hidegen alakított varratos csövekS355J2H1.0576EN 10219

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top