Extrudált alumínium

Az alumínium extrudálása úgy történik, hogy az előmelegített alumínium tuskót átnyomják egy speciális acélszerszámon keresztül, ami a kívánt keresztmetszetre formálja az alumíniumot.

Opcionális hőkezelések után T4 (oldatban lágyított és természetesen öregedett) vagy T6 (oldatban lágyított és mesterségesen öregített) szállítási állapotok érhetőek el. A mesterséges öregítést speciális öregítőkemencében végzik, ami nagyobb keménységet és nagyobb alaktartást eredményez. A természetes öregedés a levegőn történő kihűlést jelenti; az így keletkezett anyag alacsonyabb keménységű és jobban hajlítható. Az extrudálás előnye, hogy nagy pontossággal és állandósággal teszi lehetővé összetett formák létrehozását. Ez ideálissá teszi olyan alkalmazásoknál, ahol pontos mérettűrésre és nagyszámú ismételhetőségre van szükség.

Ezt az anyagot nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
KörEN AW-7075EN AW – 7075EN 515
KörEN AW-2007EN AW – 2007EN 515
KörEN AW-6082EN AW – 6082EN 515

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top