ACÉLERŐS PARTNERI KAPCSOLAT

International Metal Service Magyarország Kft.: teljesítményünk a sokéves tapasztalatból ered

Termékválasztékunk folyamatosan növekszik. Európa egyik legnagyobb független acélkereskedelmi csoportjának tagjaként az International Metal Service Magyarország Kft. tovább törekszik arra, hogy a legjobb minőséget, a legjobb árakat és kiváló szolgáltatást kínáljon Önnek. Tapasztalja meg nálunk az acél erejét.

A budapesti raktárunkban megtalálható általános méretek és minőségek mellett lehetőségünk van egyedi igényeik gyors és hatékony beszerzésére is. Ajánlatkéréseikre és megrendeléseikre gyorsan és megbízhatóan reagálunk. Munkatársaink sok éves tapasztalata biztosítja tevékenységünk kiválóságát.

Legyen szó egyedi igény legyártatásáról, áru betárolásáról, egyedi csomagolásról vagy házhozszállításról, tevékenységünkkel megoldást kínálunk Önöknek. Próbáljon ki minket. Az International Metal Service Magyarország Kft.-nél felmérjük igényeit, tanácsot adunk, majd tökéletes kiszolgálásban részesítjük.

elérhető acéltermék
tonna éves értékesítés
alkalmazott
négyzetméter tárolókapacitás

Kérjen tájékoztatást raktárkészletünkről

Gyors határidővel van szüksége acélra? Esetleg a szokásosnál nagyobb mennyiséget szeretne? Több mint 700 tonna raktáron lévő acéltermékkel állunk rendelkezésre, de ezen kívül is képesek vagyunk igényeik gyors és hatékony kielégítésére, sőt leszállítására is.

Magyarországon jelenleg 1460 négyzetméteren rozsdamentes rudakat, húzott szénacél termékeket és melegen hengerelt 42CrMo4+Qt minőségű köracélokat tartunk raktáron, de emellett igény esetén gyors határidővel tudunk beszerezni egyéb melegen hengerelt ötvözött szerkezeti acélokat, szerszámacélokat, acélcsöveket, zártszelvényeket és ötvözött lemezeket is. Képzett munkatársaink hatékony segítséget nyújtanak Önnek a kívánt anyag beszerzésében. Keresse az International Metal Service Magyarország Kft.-t és győződjön meg elkötelezettségünkről.

Egy acélerős csoport

Magyarországon kívül az International Metal Service jelen van Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Törökországban, Csehországban és Szlovákiában.

Cégünk 2002 óta van jelen a magyarországi acélkereskedelemben. Budapesti telephelyünkről gyors és hatékony házhozszállítást is vállalunk.

Tájékozódjon lehetőségeinkről

Megbízható partner az acélkereskedelemben

Rendelése a kis mennyiségtől a többtonnás nagyságrendig bezárólag a legjobb helyen van nálunk. Gyorsan és megbízhatóan dolgozunk, és gondoskodunk arról, hogy minden az elvárásoknak megfelelő időben és módon történjen.

Örömmel vállaljuk a kihívást akkor is, ha igénye a szokásosnál nagyobb vagy bonyolultabb. Korrekt kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, megbízható választ adunk minden kérdésükre, nem vállaljuk el azt, ami nem kivitelezhető és legfőképpen betartjuk ígéreteinket. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást. Az International Metal Service Magyarország Kft. mindig készen áll az Ön ígényeire.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090
Scroll to top