Rozsdamentes szerkezeti csövek

Egyes rozsdamentes szerkezeti csövek legfontosabb jellemzője, hogy egyáltalán nem rozsdásodnak. Ez a tulajdonság különösen fontos építészeti vagy dekorációs felhasználásoknál az építőiparban vagy a bútoriparban.

Ezek a csövek olyan helyeken is felhasználhatóak, ahol az alkatrészeket nem lehet olajbevonattal védeni. Tartósságuk mellett a rozsdamentes csövek esztétikai megjelenése is fontos szerepet tölt be. A rozsdamentes csöveket gyakran használja a gyógyszer- és vegyipar is. Ezen kívül egy másik fontos jellemzője ezeknek a csöveknek a nyomásállóság, amit szigorú vizsgálatokkal tesztelnek.

Rozsdamentes szerkezeti csöveket nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
CsövekXCrNi18-101.4301EN 10296
CsövekX2CrNiMo17-12-21.4404EN 10296

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top