Golyóscsapágyacélok

A golyóscsapágyacél kemény és kopásálló, de ugyanakkor megmunkálható acél. A hosszú élettartam és a nagy méretstabilitás miatt a golyóscsapágyacél nélkülözhetetlen az autóiparban és a gépgyártásban.

Ez az acélfajta nagy dinamikus igénybevételhez lett megalkotva; elsősorban gördülőelemek, gördülőcsapágyak és golyóscsapágyak gyártására, de kiemelkedő kopásállósága miatt kiválóan felhasználható vezetősínek, távtartó tárcsák és szivattyútengelyek esetében is. A magas széntartalomnak köszönhetően az edzést követően nagyon magas felületi keménység érhető el, ami rendkívül kopásállóvá teszi az alkatrészeket.

Golyóscsapágyacélokat nem tartunk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Áruválaszték

SzelvényMinőségWNr. számSzabvány
Köracélok100Cr6 AC+C1.3505EN ISO 683-17/ EN 10278

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top