100Cr6 AC+C

Golyóscsapágyacél az EN ISO 683-17 és az EN 10278 szerint, gömbkarbidosra lágyított szövetszerkezettel (+AC) és mechanikai tulajdonságokkal, húzott kivitelben.

Kiemelkedő kopásállóságot igénylő területeken működő munkadarabok gyártásához használják, így legfőbb előfordulási területe a különféle csapágyak alkatrészei (csapágyházak, golyók és kúpok). Az AC lágyítás biztosítja az acél megmunkálhatóságát már a szállítási állapotban is. A végső kopásállóság beállítása további hőkezelést követően általában a legyártott alkatrészen történik.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
GolyóscsapágyacélokKöracélok1.3505EN ISO 683-17/ EN 10278

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top