Húzott szénacélok

A húzott acél melegen hengerelt acél megmunkálásával készül, egyenletes jó felület és nagy méretpontosság jellemzi.

A húzott acél kifogástalan felülete lehetővé teszi az anyag preciziós megmunkálását, sőt bizonyos esetekben alkalmas a további megmunkálás nélküli beépítésre is. A húzott acélok legnagyobb felhasználói a gép- és járműgyártás-, valamint az alkatrészgyártás területén dolgozó vállalatok. A hideghúzás (+C) mellett az anyagok előállíthatók még hántolással (+SH) és csiszolással (+G) is. A húzást követően nő az anyag keménysége és szilárdsága. A hőkezelések – mint a nemesítés (+QT) vagy a különféle lágyítások – a felület revésedését okozhatják, ezért ezeket a műveleteket általában még a hengerelt anyagon végzik el.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top