Acélcsövek, zártszelvények

Az acélcsöveket nagyon széles körben használják; jelentős felhasználójuk a járműipar, gépipar, vegyipar, energiaipar és az élelmiszeripar.

Acélcsövekben szállítanak folyadékokat, gázokat, de akár szilárd anyagokat is. Biztonsági alkatrészként funkcionálnak az autók kiemelten fontos egységeiben, de megtalálhatóak az építkezéseken is, vagy a bútoriparban.

Az acélcsövek sokféle minőségben és változatban léteznek, lehetnek hegesztettek vagy varrat nélküliek, hőkezeltek, esetleg felületvédelemmel ellátottak. Vannak melegen hengerelt csövek, melynek felülete jellemzően fekete és gyártanak fényes felületű hidegen húzott csöveket is. Kivitelük lehet normalizált (+N) vagy nemesített (+QT).

Acélcsöveket nem tartunk raktáron, de de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésükre.

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top