EN AW-2007

Edzhető alumínium-réz ötvözet, extrudált kivitelben az EN 515 szerint. Különböző hőkezelési lehetőségekkel szállítható, mint például a T4 vagy T4511.

Leggyakoribb felhasználási területei az automata gépeken gyártott alkatrészek, jellemzője a rövid forgácshossz, amit ólom hozzáadásával érnek el. Az EN AW 2007 anyag viszonylag magas szilárdsági értékeket mutat. Réztartalma miatt hegesztése nem javasolt, mert fennáll a forró repedés veszélye. Gyengébb korrózióállósága miatt élelmiszeripari felhasználásra nem javasolt. Az időjárási viszonyokkal vagy tengervízzel szemben nem ellenálló.

Ezt az anyagot nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Extrudált alumíniumKörEN AW – 2007EN 515

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top