Hidegen vont precíziós cső az EN 10305-1 szerint, varratmentes állapotban.

Alacsony széntartalmú, alacsony szilárdságú acél. Nagy méretpontosságának és kiváló felületének köszönhetően jól használható hidraulikus és pneumatikus alkalmazásokban, valamint a gépgyártásban. Ellenálló a magas hómérséklettel és korrozív anyagokkal szemben. Minden változata (+C, +N) garantálja a vonatkozó szabványokban meghatározott homogén tulajdonságokat, a precíziós acélcsövekre jellemző szigorú tűréshatárokkal.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Precíziós csövekVarratnélküli hidegenvont csövek1.0308EN 10305-1

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top