P250GH+N

Magas hőmérsékleten, nyomástartó edényekhez használatos hengerelt szerkezeti acél az EN 10273 szerint, normalizált változatban (+N).

Fő alkalmazási területe nyomástartó alkatrészek (pl. palackok, csövek csatlakozóelemei) gyártása -10 Celsiustól + 480 Celsiusig terjedő hőmérsékleti tartományban. A P250GH könnyen hegeszthető. A normalizálás egységes szövetszerkezetet eredményez, ami növeli a szívósságot és az ütőmunka értéket.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Hőálló acélokKöracélok1.0460EN 10273

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top