S235JRH

Hegesztett acélcsövek az EN 10219 szerint.

Az S235JRH szerkezeti acél általában 400 és 500 mPa közötti szakítószilárdságú, jól ellenáll a hőmérsékleti hatásoknak, kopásnak és a korróziónak. Mind hidegen, mind melegen jól alakítható. Főleg az általános építőiparban, mélyépítési munkáknál és hidak építésénél használják. Alacsony széntartalmából adódó jó hegeszthetősége folytán hegesztett szerkezetekben is jól alkalmazható. Az anyag alacsony belső feszültsége nagy méretstabilitást biztosít.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Hegesztett acélcsövekKereskedelmi szerkezeti csövek1.0039EN 10219

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top