31CrMoV9+QT

Nitridálható acél, az EN 10085 szerint, nemesítve és feszültségmentesítve, (+QT+SR), hengerelve vagy szabványban meg nem határozott módon kovácsolva.

Fő felhasználási területe a járműipar és a gépgyártás, ahol nagy kopásnak kitett alkatrészeket készítenek belőle (pl. orsók, hajtórudak). A nitridálás nagyon nagy felületi keménységet eredményez. A nemesítést követő feszültségmentesítés következtében az acél belső feszültsége minimálisra csökken, így az ezt követő megmunkálás során a munkadarab esetleges alakváltozása csak minimális mértékű lehet. A nemesített állapot garantált keménységi tartományokat, ezáltal egyenletes megmunkálhatóságot biztosít. Vegyi összetételéből következően ez az acél általában nagyon nehezen hegeszthető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Nitridálható acélokKöracélok1.8519EN 10085

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top