1.4462

Rozsdamentes acélrúd az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint, hengerelt, kovácsolt vagy húzott kivitelben, oldatban lágyítva (+AT).

Az 1.4462 ausztenites-ferrites duplex acél nagyon jó korrózióállósággal és magas mechanikai értékekkel rendelkezik. Szövetszerkezete folytán alacsony hőmérsékleten is jól használható. 32 feletti PREN-(lyukkorrózió-ellenállási) számmal ez az acél ellenáll a tengervíz okozta korróziónak is, de ezt a követelményt már a megrendelésben fel kell tüntetni. Legfőképpen különféle ásványkincsek kitermelésénél, valamint a hajógyártásban, élelmiszeriparban és a vegyiparban használják. Az oldatban lágyítás és nemesítés szabályozott mechanikai értékeket és homogén szövetszerkezetet biztosít.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére. A minimumrendelés mértéke köracéloknál általában 300 kg/méret, de más szelvényeknél vagy kevésbé járatos méreteknél ennél több is lehet.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4462EN 10088/ EN 10250
Rozsdamentes húzott acélokKöracélok1.4462EN 10088

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top