1.4435

Rozsdamentes acélrúd az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint, hengerelt vagy kovácsolt kivitelben, oldatban lágyítva (+AT).

Ausztenites króm-nikkel-molibdén ötvözésű acél; kiemelkedő korrózióállósága alkalmassá teszi a korrozív közegekkel való közvetlen érintkezésre. Tipikus felhasználási területe a szerelvényipar. Anyagszerkezetéből adódóan a munkadarabokon nagyon jó felület alakítható ki, ezért széles körben használják a gyógyászatban is. Ez a viszonylag lágy anyag nem edzhető, mert ausztenites szövetszerkezete a hőmérséklet növelése során sem alakul át, változatlan marad minden hőmérsékleti tartományban. Az oldatban lágyítás és nemesítés szabályozott mechanikai értékeket és homogén szövetszerkezetet biztosít.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére. A minimumrendelés mértéke köracéloknál általában 300 kg/méret, de más szelvényeknél vagy kevésbé járatos méreteknél ennél több is lehet.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4435EN 10088/ EN 10250

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top