1.4307

Rozsdamentes hegesztett élelmiszeripari acélcső az EN 10217 szerint, lágyítva vagy hőkezelés nélkül, csiszolt vagy pácolt és passzivált kivitelben (CC, CD vagy BC, BD).

Ausztenites króm-nikkel ötvözésű acél, kiváló korrózióállóságából adódóan ellenáll a kis só- és klórtartalmú víznek, valamint az élelmiszeriparban előforduló savas közegeknek (pl. tejsav). Jellemző felhasználási területe az italszállító vezetékek. A vasalt belső hegesztési varrat biztosítja a cső belsejének ételmaradék-mentességét. Nagyon alacsony és magas hőmérsékleten is használható. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (1.4301/1.4307).

Ezt az anyagot nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes élelmiszeripari csövekCsövek1.4307EN 10217

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top