1.4305

Rozsdamentes, oldatban lágyított acélrúd az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint, hengerelt, kovácsolt vagy húzott kivitelben (+AT).

Ez az ausztenites acél csak szabályozott kéntartalmával különbözik az 1.4301 minőségtől, ami jobb megmunkálhatóságot, de gyengébb korrózióállóságot jelent. Ennek következtében az anyagot olyan területeken használják az élelmiszeriparban, a vegyiparban vagy a gépiparban, ahol jó megmunkálhatóságra van szükség, és a korrózióállósággal szembeni követelmények nem olyan magasak. Az 1.4305 polírozhatósága a benne található kénzárványok miatt korlátozott. Jól használható mind nagyon alacsony, mind nagyon magas hőmérsékleten is. Ez a viszonylag lágy anyag nem edzhető, mert ausztenites szövetszerkezete a hőmérséklet növelése során sem alakul át, változatlan marad minden hőmérsékleti tartományban.

Az oldatban lágyítás és nemesítés szabályozott mechanikai értékeket és homogén szövetszerkezetet biztosít.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4305EN 10088/ EN 10250
Rozsdamentes húzott acélokKöracélok1.4305EN 10088
Rozsdamentes húzott acélokHatszögacélok1.4305EN 10088

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top