1.4057

Rozsdamentes nemesített acélrúd hengerelt, kovácsolt vagy húzott kivitelben, az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint (+QT800).

Ezt a martenzites anyagot nikkeltartalma miatt igen jó korrózióállóság, valamint magas szilárdság jellemzi, ezért nagyobb igénybevételnek kitett helyeken alkalmazzák (pl. szelepek, szivattyúk és tengelyek). A nemesítés szabályozott mechanikai értékeket és homogén szövetszerkezetet biztosít. Igény esetén friss gyártásból 1 tonna/méret minimumrendelés mellett lágyított kivitel is beszerezhető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére. A minimumrendelés mértéke köracéloknál általában 300 kgméret, de más szelvényeknél, kevésbé járatos méreteknél ennél több is lehet.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4057EN 10088/ EN 10250
Rozsdamentes húzott acélokKöracélok1.4057EN 10088

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top