1.4021

Rozsdamentes nemesített acélrúd hengerelt, kovácsolt vagy húzott kivitelben, az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint (+QT700 vagy +QT800).

Ezt a martenzites anyagot közepes korrózióállóság és jó polírozhatóság jellemzi. Tipikus felhasználási területei a háztartási cikkek és dekorációs tárgyak gyártása. A nemesítés szabályozott mechanikai értékeket és homogén szövetszerkezetet biztosít, az ezáltal létrejött keménység- és szilárdságnövekedés alapján alkalmazása közepes igénybevételnek kitett területeken javasolt.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére. A minimumrendelés mértéke köracéloknál általában 300 kg/méret, de más szelvényeknél, kevésbé járatos méreteknél ennél több is lehet.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4021EN 10088 / EN 10250
Rozsdamentes húzott acélokKöracélok1.4021EN 10088

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top