1.4005

Martenzites, jól megmunkálható rozsdamentes acél az EN 10088 vagy az EN 10250 szerint.

A legjobb megmunkálhatósággal rendelkezik a rozsdamentes acélok között, melyet kén hozzáadásával érnek el; a kéntartalom ugyanakkor gyengíti a korrózióállóságot és a hegeszthetőséget. Nulla fok alatti hőmérsékletű használat mellett csökken az anyag rugalmassága; magas hőmérséklet esetén pedig szilárdságvesztéssel kell számolni. Mind lágyított (+A), mind nemesített (+QT650) kivitelben elérhető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Rozsdamentes hengerelt és kovácsolt acélokKöracélok1.4005EN 10088/ EN 10250
Rozsdamentes húzott acélokKöracélok1.4005EN 10088

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top