1.2714

Melegmegmunkáló szerszámacél, az EN ISO 4957 szerint, mélyedzéshez és nagyon magas melegkopásállóságot igénylő alkalmazásokhoz.

Széles körben használják kovácsológépek kalapácsaihoz és tőkéjéhez, de jellemző alkalmazása a süllyesztékek előállítása is. Általában nemesített kivitelben (+QT) van forgalomban, a lágyított változat (+A) ritkábban elérhető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Melegmegmunkáló szerszámacélokLaposacélok1.2714EN ISO 4957
Melegmegmunkáló szerszámacélokKöracélok1.2714EN ISO 4957

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top