1.2344

Melegmunkáló szerszámacél nagy igénybevételnek kitett szerszámok gyártásához az EN ISO 4957 szerint.

Gyakran használják könnyűfémek gyártásánál (extrudáló szerszámok, lyukasztók, matricák). Szintén tipikus alkalmazási terület a kovácsipar süllyesztékeinek, valamint hengereknek és dugattyúknak az előállítása. Az 1.2344 minőség kopásállósága jobb. mint az 1.2343 minőségé. Általában lágyított kivitelben (+A) van forgalomban. Speciális követelmények esetén az 1.2344 anyag elektrosalakos átolvasztott formában is beszerezhető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Melegmegmunkáló szerszámacélokLaposacélok1.2344EN ISO 4957
Melegmegmunkáló szerszámacélokKöracélok1.2344EN ISO 4957

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top