P235GH

Alacsonyan ötvözött kazáncső az EN 10216 szerint.

Alacsonyabb hőmérsékletű, maximum 400 Celsius fokig terjedő alkalmazásokhoz javasolt magas folyáshatárú és szakítószilárdságú acélfajta. Általában normalizált kivitelben van forgalomban. Jó hegeszthetősége folytán hegesztett szerkezetekben is jól alkalmazható. Szokásos felhasználási területei: kazánok, hőcserélők és nyomástartó berendezések csőrendszerei és szerelvényei.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Varrat nélküli acélcsövekMelegszilárd csövek1.0345EN 10216-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top