E295GC+C

Általános rendeltetésű ötvözetlen szerkezeti acél az EN 10277 szerint, húzott kivitelben.

Vegyi összetétele a szenet, foszfort és nitrogént kivéve nem szavatolt, így hegeszthetőségéről a szabvány szintén nem rendelkezik. Hőkezelésre nem javasolt minőség. Tipikus felhasználási területei közé tartozik a kevésbé igényes autóipari, illetve gépipari alkatrészek gyártása (pl. kötőelemek, csavarok, alátétek, hajtórudak, távtartók, karimák, stb.).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözetlen szerkezeti acélokKöracélok1.0533EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top