C 60E/ C 60R

Ötvözetlen nemesíthető hengerelt acél az EN ISO 683-1 szerint. Gyakran használják nagy igénybevételnek kitett erőátviteli alkatrészek (pl. tengelyek, hajtórudak, csavarok) gyártásához, ahol a fokozott szilárdság elsődleges fontosságú. Nemesítéssel jó kopásálló felület alakítható ki. Magas széntartalma miatt nehezen hegeszthető.

A szabályozott kéntartalmú C 60R minőség kedvezőbb megmunkálhatóságot, de kevésbé kedvező tisztaságot biztosít, mint a C 60E változat. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (C 60E/C 60R). Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözetlen nemesíthető acélokKöracélok1.1221 / 1.1223EN ISO 683-1

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top