C 45Pb+C

Ötvözetlen nemesíthető acél az EN 10277 szerint, húzott kivitelben.

Gyakran használják közepesen nagy igénybevételű, erőátviteli berendezések alkatrészeinek gyártásához (pl. tengelyek), ahol a fokozott szilárdság elsődleges fontosságú. Az ólomtartalom nagyon jó megmunkálhatóságot biztosít. Magas széntartalma miatt rosszul hegeszthető. A húzott kivitel biztosítja a kiváló felületet és a nagy méretpontosságot, így az anyag bizonyos esetekben további felületi megmunkálás nélkül is felhasználható. Ólomtartalma miatt nem felel meg az európai REACH előírásoknak.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Nemesíthető acélokKöracélok1.0504EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top