C 45E/ C 45R

Ötvözetlen, nemesíthető acél az EN ISO 683-1 szerint, hengerelt kivitelben.

Gyakran használják közepesen nagy igénybevételnek kitett erőátviteli alkatrészek (pl. tengelyek, hajtórudak, csavarok) gyártásához, ahol a fokozott szilárdság elsődleges fontosságú. Viszonylag magas széntartalma miatt a C45E nehezen hegeszthető. A szabályozott kéntartalmú C 45R minőség kedvezőbb megmunkálhatóságot, de kevésbé kedvező tisztaságot biztosít, mint a C 45E változat. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (C 45E/C 45R).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözetlen nemesíthető acélokKöracélok1.1191/ 1.1201EN ISO 683-1

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top