C 35Pb+C

Ötvözetlen nemesíthető acél az EN 10277 szerint, húzott kivitelben.

Gyakran használják közepes feszültségű alkatrészek, például tengelyek, tengelyek vagy csavarok előállítására, ahol mérsékelt szilárdság és szívósság szükséges. Az ólomtartalom nagyon jó megmunkálhatóságot biztosít. Magas széntartalma miatt rosszul hegeszthető. A húzott kivitel biztosítja a kiváló felületet és a nagy méretpontosságot, így az anyag bizonyos esetekben további felületi megmunkálás nélkül is felhasználható. Ólomtartalma miatt nem felel meg az európai REACH előírásoknak.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Nemesíthető acélokKöracélok1.0502EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top