C 35E/ C 35R

Ötvözetlen, nemesíthető acél az EN ISO 683-1 szerint, hengerelt kivitelben.

Felhasználása közepes mértékű igénybevételnek kitett erőátviteli alkatrészek (pl. tengelyek, csavarok) gyártásához javasolt, ahol mérsékelt szilárdság és bizonyos szívósság szükséges. Széntartalma miatt nehezen hegeszthető. A szabályozott kéntartalmú C 35R minőség kedvezőbb megmunkálhatóságot, de kevésbé kedvező tisztaságot biztosít, mint a C 35E változat. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (C 35E/ C 35R).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözetlen nemesíthető acélokKöracélok1.1181/ 1.1180EN ISO 683-1

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top