C 15E/ C 15R+C

Ötvözetlen betétben edzhető köracél, az EN 10277 szerint, húzott kivitelben.

Ezt a minőséget olyan területeken használják a jármű- és gépiparban, ahol alacsony szilárdság, de nagy szívósság szükséges (pl. csapok, rudak, fogaskerekek). Az alacsony keménység és szilárdság miatt az anyag mérsékelten hidegen is alakítható. Betétedzést követően a felületbe beépülő szén kemény és kopásálló felületet eredményez.

Alacsony széntartalma miatt az anyag nagyon könnyen hegeszthető.  A C 15E változat kedvezőbb tisztaságot, de gyengébb megmunkálhatóságot biztosít a C 15R változathoz képest. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (C 15E/C 15R).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Betétben edzhető acélokKöracélok1.1141/ 1.1140EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top