C 15E/ C 15R

Ötvözetlen, betétben edzhető hengerelt acél, az EN ISO 683-3 szerint, hőkezelés nélkül (+AR/+U).

Olyan átlagos igénybevételnek kitett jármű- és gépalkatrészekhez használatos (pl. fogaskerekek, csapok, távtartók, tengelyek), ahol alacsony szilárdság, de nagy szívósság szükséges. Az alacsony keménység és szilárdság miatt az anyag mérsékelten hidegen is alakítható. Betétedzést követően a felületbe beépülő szén kemény és kopásálló felületet eredményez, míg a mag továbbra is szívós marad. Alacsony széntartalma miatt az anyag nagyon könnyen hegeszthető. A szabályozott kéntartalmú C 15R változat kedvezőbb megmunkálhatóságot biztosít, mint a C 15E változat, viszont vegyi összetételét illetően kevésbé tiszta, azaz több szennyezőelemet tartalmaz. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (C15E / C15R).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözetlen betétben edzhető acélokKöracélok1.1141 / 1.1140EN ISO 683-3

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top