51CrV4+A

Ötvözött nemesíthető hengerelt acél az EN ISO 683-2 szerint, lágyított kivitelben (+A).

Szokásos felhasználási területe a gépgyártás és járműgyártás (pl. rugók, orsók, fogaskerekek és tengelyek). Az alkatrészek utólagos edzésével nagy szilárdság és keménység, valamint nagy kopásállóság érhető el. A lágyított állapot (+A) biztosítja a jó vághatóságot és megmunkálhatóságot, valamint a homogén szövetszerkezetet. Magas széntartalma miatt általában nehezen hegeszthető.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözött nemesíthető acélokKöracélok1.8159EN ISO 683-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top