46S20+C

Nemesíthető húzott automataacél az EN 10277 szerint.

Közepes széntartalmú acél, melynek mechanikai értékei hőkezeléssel tovább növelhetőek. Megmunkálhatósága elmarad az általános automataacélokétól, az emelt széntartalom miatt pedig magasabb a repedés kockázata. Kén- és foszfortartalma miatt hegesztésre nem javasolt. Tipikus felhasználási területei közé tartozik az autóipar, illetve különböző kötőelemek, hidraulikai alkatrészek gyártása (pl. csavarok, alátétek, karimák).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
AutomataacélokKöracélok1.0727EN 10277

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top