25CrMo(S)4

Ötvözött, nemesíthető acél az EN ISO 683-2 szerint, hengerelt kivitelben.

Gyakran használják nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez, például főtengelyekhez, kormánycsuklókhoz, turbinaalkatrészekhez, ahol a megnövelt szilárdság mellett alacsony hőmérsékleten is nagyon jó szívósságra van szükség. A nemesített állapot garantált keménységi tartományokat, homogén szövetszerkezetet, ezáltal egyenletes megmunkálhatóságot biztosít.

Mérsékelt széntartalmából adódóan ez a minőség általában könnyen hegeszthető. Amennyiben az anyag jó megmunkálhatósága a fő követelmény, akkor a szabályozott kéntartalmú 25CrMoS4 változat használata javasolt. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (25CrMo4/25CrMoS4).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözött nemesíthető acélokKöracélok1.7218 / 1.7213EN ISO 683-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top