20MnCr(S)5

Ötvözött, betétben edzhető acél, az EN ISO 683-3 szerint hengerelve vagy szabványban meg nem határozott módon kovácsolva.

Olyan nagy igénybevételnek kitett jármű- és gépalkatrészekhez használatos (pl. fogaskerekek, egyéb hajtóműalkatrészek, csavarok), ahol nagy szilárdság és nagy szívósság szükséges. A lágyított állapot garantált keménységi tartományokat, ezáltal egyenletes megmunkálhatóságot biztosít. Az alkatrészek betétedzése során a szén felületbe történő beépülése közepesen nagy keménységű és kopásálló felületet eredményez, míg a mag továbbra is szívós marad. Amennyiben az anyagnak nem a megmunkálhatósága elsődleges, hanem az igénybevétellel szembeni ellenállósága, akkor a hasonló, de gyakran alacsonyabb kéntartalmú 20MnCr5 változatot kell használni. Egyes gyártóművek műbizonylatain ez a minőség kettős tanúsítással szerepel (20MnCrS5/20MnCr5).

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözött betétben edzhető acélokKöracélok1.7147 / 1.7149EN ISO 683-3

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top