17CrNi6-6+A

Ötvözött, betétben edzhető hengerelt acél az EN ISO 683-3 szerint, lágyított kivitelben (+A).

Olyan nagy igénybevételnek kitett jármű- és gépalkatrészekhez használatos (pl. fogaskerekek, hajtóműalkatrészek, csavarok), ahol nagy szilárdság és nagy szívósság szükséges. A lágyított kivitel már szállítási állapotban is jó megmunkálhatóságot biztosít. Az alkatrészek betétedzése – ami során szén épül be az anyag felületébe – nagy keménységű és kopásálló kéreg kialakulását eredményezi a mag szívósságának megmaradása mellett.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Ötvözött betétben edzhető acélokKöracélok1.5918EN ISO 683-3

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top