14MoV6-3

Kúszás- és korrózióálló ötvözött kazáncső az EN 10216-2 szerint.

Ideális alapanyag igen magas – 480-550 ℃ – hőmérsékleten üzemelő csővezetékekhez és szerelvényeihez, valamint vegyipari berendezések alkatrészeihez. Alkalmazzák még nagynyomású vezetékcsőként, valamint gőzturbináknál, általában normalizált állapotban. Vanádiumtartalma növeli a szilárdságot és a kúszásállóságot. Hegeszthetősége feltételekkel garantált.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Varrat nélküli acélcsövekMelegszilárd csövek1.7715EN 10216-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top