13CrMo4-5

Ötvözött kazáncső az EN 10216-2 szerint.

Kiválóan ellenáll a hőhatásoknak egészen 550 ⁰C -ig terjedő üzemi környezetben. Jellemző rá a jó hideg- és melegalakíthatóság, a kiváló megmunkálhatóság és a jó hegeszthetőség, miközben magasabb hőmérsékleten is megtartja a nagy szilárdságát.
Közepes nyomásállóságot igénylő területeken alkalmazzák szállítócsöveknél, kazánokban, az olaj- és gáziparban és a vegyiparban.

Ezt a minőséget nem tartjuk raktáron, de megfelelő mennyiségű igény esetén egyéb forrásból keresünk megoldást beszerzésére.

Áruválaszték

TermékcsoportSzelvényWNr. számSzabvány
Varrat nélküli acélcsövekMelegszilárd csövek1.7335EN 10216-2

Bármilyen kérdés, vagy speciális igény esetén keressen bennünket

+36 1 858 7090

Minőség

Kiváló minőségű termékeinkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal igyekszünk megfelelni ígényeiknek a megrendelés kézhezvételétől egészen a kiszállításig.

Szolgáltatások

Csomagolás, árutárolás és házhozszállítás. Szolgáltatásainkkal megkönnyítjük munkájukat.

Megbízható házhozszállítás

Rövid határidővel vállaljuk a tőlünk vásárolt termékek házhoz szállítását, származzon az a több mint 700 tonnás raktárkészletünkből, vagy vevőink egyedi igényeire történő beszerzésből.

Beszerzési központ

A JACQUET METALS csoport tagjaként 25 ország 160 beszállítójához fordulhatunk igényeinkkel. Beszerzési szervezetünk kapcsolatai több ezer acéltermékre kiterjedő hatalmas választékot biztosít számunkra, így Önöknek is.

Scroll to top